Inštrukcije matematike in fizike

Pravočasno si zagotovite inštrukcije matematike in fizike v Ljubljani

Šolsko leto se je zaključilo in inštrukcije matematike in fizike v Ljubljani so trenutno najbolj aktualne za tiste, ki so si v preteklem letu ‘pridelali’ kakšen popravni izpit. Če vas skrbita osnovnošolska fizika in matematika, matura ali izpiti na fakulteti, se težavam najlaže izognete tako, da se sproti učite snov, najbolje z inštruktorjem, ki vam bo hitro in enostavno pojasnil vse, kar morate o določeni temi vedeti. Obenem naši inštruktorji poskrbijo za zadostno količino vaj, da boste snov povsem obvladali. Poleg tega, da nudimo inštrukcije za matematiko in fiziko, smo vam na voljo tudi za tuje jezike, slovenščino, statistiko, kemijo in elektrotehniko.

Fizika in matematika – matura

Inštrukcije matematike in fizike v LjubljaniPoleg sprotnega učenja in popravljanja slabih ocen ponujamo v Ljubljani inštrukcije matematike in fizike za tiste, ki vas v letošnjem letu čaka matura. Naši inštruktorji dijake pripravijo na poklicno ali splošno gimnazijsko maturo – tako na pisni kot na ustni del. Zaradi velikega povpraševanja nudimo tudi inštrukcije za matematiko in fiziko v obliki skupinske priprave na maturo. Te izvajamo v manjših skupinah, v katerih je največ 10 kandidatov. To pomeni, da se še vedno lahko posvetimo vsakemu posamezniku, obenem pa je cena za posameznika nekoliko nižja. Inštrukcije matematike in fizike v Ljubljani so odlična priprava na maturo, ki je odskočna deska za nadaljnje šolanje.

Inštrukcije matematike in fizike v Ljubljani po ugodni ceni

Za svoje redne stranke smo v podjetju D & S inštrukcije pripravili prav posebno ponudbo, ki je še ugodnejša. Če se boste inštrukcij redno udeleževali, si je smiselno zagotoviti tako imenovani ‘kartonček’, ki obsega 10 oziroma 20 ur inštrukcij. V tem primeru vam pripada količinski popust, ki se ga splača izkoristiti. Poleg tega, da si biste zagotovili nižjo ceno, so redne inštrukcije matematike in fizike v Ljubljani tudi zagotovilo, da boste skozi vse šolsko leto prekrmarili brez težav. Zakaj bi se ubadali s slabimi ocenami in slabo voljo, če lahko sproti poskrbite za dobre ocene?