Inštrukcije matematike in fizike

Inštrukcije za matematiko za srednje šole in visoke šole

Inštrukcije za matematiko za srednje šole in visoke šole

Matematika je eden od predmetov, ki osnovnošolcem, srednješolcem in gimnazijcem običajno dela največ težav. Je predmet, ki mu morate zbrano slediti, da si zapomnito zapletene enačbe in možne razplete le teh. V razumevanje morate vložiti ogromno časa in energije, kar je še veliko težje, če vam ta predmet v osnovi ‘ne leži’. V tem primeru potrebute inštrukcije za matematiko za srednje šole ali pa inštrukcije matematike za visoke šole. Nudimo vam individualno obravnavo, ki jo omogočamo s pomočjo našega izbranega strokovnega kadra.

Inštrukcije matematike za visoke šole preko obsežnega gradiva

V času več kot desetletnega delovanja podjetja D&S smo sestavili obsežno zbirko gradiva, učnih nalog, testov ter izpitov. Razpolagamo z več kot tri tisoč avtorskimi nalogami, s katerimi omogočimo lažje učenje in bolj učinkovito razlago. Inštrukcije za matematiko za srednje šole so pri nas učinkovite in na visoki ravni, saj imamo na razpolago strokoven kader z večletnimi izkušnjami v poučevanju. Pri nas se inštruktor inštruirancu stoodstotno posveti in se prilagodi njegovim potrebam v zvezi z učenjem matematike. Mora pa biti tudi inštruiranec pripravljen v učenje vložiti svoj trud, k čemur ga inštruktor spodbudi s pomočjo pozitivne motivacije.

Inštrukcije za matematiko za srednje šole tudi pred maturo

Inštrukcije matematike za srednje in visoke šolePoleg samega popravljanja snovi med šolskim letom lahko naše storitve koristite tudi v primeru popravljalnih izpitov ali kot inštrukcije pred maturo. Maturitetni izpiti za srednješolce pomenijo vstopnico za nadaljno izobraževanje na fakultetah, zaradi česar je uspešnost opravljanja maturitetnih izpitov zelo pomembna. Da bi bili na maturo kar se da pripravljeni, vam ponujamo inštrukcije matematike za visoke šole za maturo, poleg tega pa tudi poučevanje ostalih maturitetnih predmetov. Prav tako se na nas lahko obrnete vsi tisti, ki morate opravljati popravljalne izpite, pa vas skrbi, da se nanje ne boste uspeli pravočasno zadostno pripraviti.

Inštrukcije matematike za visoke šole vsak dan v tednu

Inštrukcije matematike za visoke šole za vse nivoje opravljamo vsak dan v tednu, tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih. Poleg učenja matematike ponujamo tudi inštrukcije za statistiko, fiziko, kemijo, elektrotehniko in jezike. Naše vodilo je, da inštrukcije za matematiko za srednje šole potekajo učinkovito, kvalitetno in s čim manj napora, pri čimer kandidati osvojijo čim več potrebnega znanja za dobre rezultate na preverjanjih znanja.