Inštrukcije matematike in fizike

Inštrukcije nemščine za vse stopnje z izkušenimi inštruktorji

Ste učenec, dijak ali študent in imate težave z razumevanjem teorije in slovnice nemškega jezika? Mislite si: ‘Iščem in iščem inštrukcije nemščine pa ne najdem ničesar primernega’? Pri podjetju D&S Inštrukcije vam na podlagi večletnih izkušenj učenja lahko zagotovimo, da ponujamo kvalitetno storitev. Inštrukcije nemščine za vse stopnje znanja pri nas potekajo vse dni v tednu, tudi ob nedeljah in praznikih, rezultati pa so ob vzajemnem trudu stoodstotno zagotovljeni.

Učenje nemščine na preprost in sistematičen način

Inštrukcije nemščine za vse stopnjeNaši inštruktorji so za učenje nemščine visoko usposobljeni, saj imamo v svojih vrstah strokoven in izkušen kader učiteljev. Inštrukcije nemščine boste z inštruktorjem začeli preko pogovora in pregleda snovi, ki jo želite osvojiti oz. nadgraditi. Če vam za želeno stopnjo znanja manjka predznanja, se boste z učiteljem lotili najprej tega. Nato boste postopno začeli osvajati še zahtevnejšo snov, in tako nadgradili svoje znanje do želene stopnje. Inštrukcije nemščine pri nas potekajo preprosto, sistematično in učinkovito ter so prilagojene vam osebno.

Iščem inštrukcije – dobim inštrukcije po meri

Inštrukcije nemščine za vse stopnje so vam pri nas prilagojene po vašem načinu učenja, osebnosti ter željah. Inštruktorji se vam posvetijo individualno, zaradi česar je stopnja učinkovitosti unštrukcij veliko višja kot v osnovnih in srednjih šolah ter fakultetah. Tam učitelji ali profesorji predavanj ne morejo prilagoditi vsakemu posamezniku, temveč po najboljših močeh skušajo poskrbeti za vse. Pri nas se bomo stoodstotno osredotočili zgolj na vas! Učenje nemščine bo tako za vas veliko bolj učinkovito.

Inštrukcije nemščine za vse stopnje za različne priložnosti

Inštrukcije nemščine izvajamo ob različnih priložnostih. Na nas se lahko obrnite, če želite obnovitev, utrjevanje ali pa nadgradnjo snovi ob pisanju maturitetnih in popravljalnih izpitov, ali pa želite le izboljšati tekočo snov. Učenje nemščine lahko izberete tudi zaradi želje po spoznavanju določenih strokovnih izrazov, za izboljšanje poslovne komunikacije ali za bolj tekoče sporazumevanje ob izletih / potovanjih v tujino. Ob misli ‘hmm, iščem inštrukcije … ‘ se spomnite na nas!

Iščem inštrukcije, nato pošljem povpraševanje na D&S Inštrukcije

Inštrukcije nemščine se pri nas izplačajo. Za več informacij se obrnite na našo spletno stran www.instrukcije-ds.si in nam pošljite povpraševanje, ki ga najdete pod zavihkom ‘povpraševanje’. Inštrukcije nemščine za vse stopnje izvajamo prav vsak dan v tednu, učenje nemščine pa je pri nas učinkovito, zabavno in hitro.

Vabljeni!