Inštrukcije matematike in fizike

Inštrukcije matematike za osnovne šole

Inštrukcije matematike za osnovne šoleIma vaš otrok težave pri domači nalogi in učenju? Mu naloge iz matematike predstavljajo napor in jih ne mara reševati? Niste edini. V osnovni šoli se učencem ravno pri matematiki in tujih jezikih največkrat ‘zatakne’. Matematika za osnovno šolo je namreč eden tistih predmetov, pri katerih lahko zaradi ene same malenkosti učenec zabrede v težave. Najboljša rešitev je, da se za inštrukcije matematike za osnovne šole odločite takoj, ko se pojavijo prve težave. Nato pa lahko nadaljujemo po želji ali po potrebi, na primer z rednimi tedenskimi urami ali nekaj urami pred ocenjevanji. Prva možnost je seveda bistveno bolj učinkovita.

Redne inštrukcije matematike za osnovne šole

Izkušnje s poučevanjem različnih predmetov, predvsem pa matematike za osnovno in srednjo šolo, kažejo, da so najbolj učinkovite redne tedenske inštrukcije. Tako učenec sproti ponovi obdelano snov in reši ustrezne naloge iz matematike – prilagojene njemu samemu. Vedno se namreč držimo tega, da so inštrukcije iz matematike za osnovne šole individualno prilagojene. Z rednimi inštrukcijami v podjetju D&S Inštrukcije odpravimo težave in poskrbimo, da se te ne pojavljajo več. Posledično otrok sproti obvlada snov, veliko lažje dojema novo snov in obenem izgubi odpor do predmeta. Ne boste verjeli – mnogi matematiko celo vzljubijo!

Individualna matematika za osnovno šolo

Vsak posameznik potrebuje nekoliko drugačen pristop, drugačno razlago, svoj tempo in količino vaj. Zato so individualne inštrukcije matematike za osnovne šole tako uspešne! Vsaka posamezna ura je namreč prilagojena določenemu otroku in njegovim specifičnim lastnostim. Naloge iz matematike, ki jih v podjetju D&S Inštrukcije pripravimo sami, so individualizirane, obenem pa sestavljene na takšen način, da se poleg same snovi učenec navadi tudi reševanja določenega tipa nalog – takšnega, kot jih rešujejo v šoli. Takšne inštrukcije iz matematike za osnovne šole so vedno zagotovilo za dobre ocene, in kar je še pomembneje – za dolgoročno in kakovostno znanje.