Inštrukcije matematike in fizike

Inštrukcije matematike za fakulteto – pomoč na najvišji ravni

Zaradi zahtevnosti je inštrukcije matematike za fakulteto ali visoko šolo izjemno težko najti. V podjetju D&S inštrukcije smo eni redkih, ki nudimo inštrukcije za matematiko in druge predmete tudi na tej ravni – na nivoju univerzitetnega študija. Do tega koraka je prišlo popolnima spontano, saj se je v okviru našega dela pokazalo, da je naš inštruktor matematike strokovno več kot zadosti usposobljen za poučevanje matematike in fizike na tako visoki ravni, obenem pa je zanimanje študentov za inštrukcije matematike za fakulteto naraščalo. S svojimi uspehi smo jasno pokazali, da smo izjemno uspešna skupina strokovnjakov, ki nudimo kakovostne inštrukcije na vseh ravneh, od osnovne do srednje šole in fakultete.

Inštruktor matematike za študente

Inštrukcije matematike za fakultetoInštrukcije matematike za fakulteto so s stališča pristopa nekoliko drugačne kot inštrukcije za osnovno- in srednješolce. Pri tem ne gre samo za višji nivo znanja, ki ga zahteva univerza, temveč tudi za pristop in časovno razporeditev dela. Inštrukcije za matematiko pri študentih navadno potekajo pred izpitnimi obdobji oziroma kolokviji. Ker imajo študentje tudi popolnoma drugačen ritem in slog življenja, kot dijaki in osnovnošolci, se v podjetju D&S inštrukcije popolnoma prilagodimo njihovim želja. Inštrukcije matematike za fakulteto zato lahko potekajo po več ur skupaj, v poznih večernih urah in ob koncu tedna – kar seveda velja tudi za vse ostale inštrukcije, a navadno pri nižjih starostnih skupinah (razen sobote in nedelje) takšnih želja ni.

Inštrukcije matematike za fakulteto – vsebine in teme

Različne fakultete od svojih študentov zahtevajo poznavanje različnih tem. Tudi zahtevnost je navadno od fakultete do fakultete različna, zato se inštrukcije za matematiko popolnoma prilagodijo željam študentov. V podjetju D&S inštrukcije smo vam na najvišji ravni na voljo za naslednje teme:

Inštrukcije matematike za fakulteto in dober inštruktor matematike bosta poskrbela, da boste vse izpite opravili brez težav. Pokličite nas in se dogovorite za termin!