Inštrukcije matematike in fizike

Inštrukcije matematike in matematika na maturi

Inštrukcije matematikeNa splošno velja, da je matematika eden najtežjih predmetov, ki povzroča preglavice tako dijakom na srednjih šolah in gimnazijah kot tudi že osnovnošolskim učencem. Ko se soočijo s problemom v šoli, skušajo navadno starši in njihovi otroci težave rešiti sami, a se mnogokrat izkaže, da so inštrukcije matematike najboljša rešitev. Vaje iz matematike je namreč bistveno bolj smiselno reševati s pomočjo inštruktorja, saj je največkrat tako, da učenec ali dijak skuša rešiti neko določeno nalogo, pa niti ne ve, kako se je lotiti ali zakaj je rezultat, ki ga je dobil, napačen. V podjetju D&S Inštrukcije se dobro zavedamo, da je matematika naporna reč, hkrati pa iz izkušenj lahko povemo, da z inštrukcijami lahko rešimo tako rekoč vsako zagato. Le poklicati nas je treba in se dogovoriti za termin.

Inštrukcije matematike za srednješolce

Izjemno velik odstotek srednješolcev se spopada s težavami pri matematiki, ki pa jih z zunanjo pomočjo navadno brez težav rešijo. V podjetju D&S Inštrukcije dijakom nudimo inštrukcije matematike pred popravnimi izpiti, potekajo lahko kot priprave za matematiko na maturi ali pa kot vaje iz matematike za sprotno usvajanje snovi. Zadnje je seveda daleč najbolj priporočljivo, žal pa tudi najmanj pogosto. Kljub temu že vrsto let z učenci, dijaki pa tudi študenti uspešno stopamo na pot dobrih ocen pri matematiki, in to je tisto, kar šteje.

Vaje iz matematike za študente

Pr matematiki se pogosto pojavijo težave tudi pri študentih. V D&S Inštrukcije nudimo inštrukcije matematike za vse ravni univerzitetnega izobraževanja. Z našo pomočjo se boste odlično pripravili na izpite in kolokvije, lahko pa se oglasite tudi, če potrebujete le ponovitev srednješolske snovi ali snovi iz prejšnjega letnika. Včasih je takšna osvežitev snovi še najboljše orožje zoper težave, saj so te navadno posledica pomanjkljivega predznanja ali lukenj v poznavanju. Seveda pa je najbolj smiselno, če na inštrukcije matematike pridete takoj, ko vzamete novo snov in se sproti pripravljate na teste ali izpite – to pa seveda velja za vse, osnovnošolce, dijake in študente.

D & S, DAVID LUKMAN S.P.
Scopolijeva ulica 8, 1000 Ljubljana
Telefon: 041 749 561
Email: info@ds-instrukcije.si