Inštrukcije matematike in fizike

Inštrukcije fizike za osnovno in srednjo šolo

Inštrukcije fizikePoleg matematike je tudi fizika eden tistih predmetov, ki precej pogosto povzroča težave. Tudi tu velja, da je treba hitro odreagirati in poiskati pomoč, saj se v nasprotnem primeru težave samo še kopičijo – če ni dobre podlage, je tudi ostalo snov težko oziroma nemogoče razumeti. Za inštrukcije fizike se odločajo tako osnovnošolci kot srednješolci in gimnazijci. Učencem pogosto povzroča težave pretvarjanje enot, a s pomočjo inštrukcij fizike v podjetju D&S Inštrukcije te težave zlahka odpravijo. Tudi fizika za gimnazije je pogosto za dijake pretrd oreh, da bi ga strli samostojno. A ne skrbite. Naši strokovnjaki se bodo posvetili vsakemu posamezniku z njemu prilagojenimi metodami in načinom dela, in skupaj bomo poskrbeli, da fizika ne bo več delala težav.

Fizika za gimnazije

Pri srednješolcih in gimnazijcih težave pri fiziki včasih izhajajo še iz slabo utrjene snovi iz osnovne šole, največkrat pa je slaba ocena posledica kombinacije več dejavnikov, kot so: slabo osnovno znanje, nesodelovanje pri pouku, neredno delo, pomanjkanje časa, v nekaterih primerih pa tudi neustrezne razlage. Inštrukcije fizike so idealna rešitev, saj z njimi v najkrajšem možnem času dijak doseže potrebno stopnjo in kakovost znanja. Ker so inštrukcije fizike individualne, lahko tempo in snov povsem prilagodimo posamezniku, se posvetimo tistemu delu snovi, ki ni utrjen, in zapolnimo luknje v znanju iz preteklosti. Poskrbimo, da fizika za gimnazije oziroma zahtevana snov postane posamezniku več kot le razumljiva.

Inštrukcije fizike za osnovno šolo

V osnovni šoli so inštrukcije fizike poleg izboljševanja ocen in globinskega znanja pomembne tudi zato, ker je dobro osnovno znanje nujna odskočna deska za srednjo šolo.  Morda se bo otrok skozi osnovnošolsko fiziko nekako prebil brez znanja določenih snovi, kot je na primer pretvarjanje enot, a v srednji šoli mu to zanesljivo ne bo več uspelo. Tako kot vedno velja, da so dobri temelji naložba v prihodnost – inštrukcije fizike v osnovni šoli pa lahko pomenijo, da tudi fizika za gimnazije ne bo povzročala težav! Pokličite v DS Inštrukcije in rešite težave vašega otroka pravočasno in sproti.