Inštrukcije matematike in fizike

Vabljeni na inštrukcije elektrotehnike z izkušenimi inštruktorji

V podjetju D&S Inštrukcije že več kot deset let opravljamo inštrukcije elektrotehnike, matematike, fizike, statistike, jezikov in drugih predmetov. Inštrukcije pri nas opravljajo izkušeni inštruktorji, ki imajo bogato strokovno znanje posameznih predmetov, kar se kaže v visoki uspešnosti naših inštrukcij. Inštrukcije elektrotehnike so namenjene dijakom in študentom iz različnih smeri elektrotehnike, ki jim predmet elektrotehnike povzroča preglavice in skrbi.

Poleg temeljnih znanj tudi specializirane inštrukcije elektrotehnike

Ker se zavedamo, da boste k nam prišli predvsem dijaki in študentje elektrotehnike, se trudimo, da bi vam ponudili spekter elektrotehničnih predmetov, ki bo zadostil znanju, ki ga potrebujete. Kot temeljna predmeta nudimo inštrukcije predmetov Osnove elektrotehnike 1 in Osnove elektrotenike 2, dodatno pa poučujemo tudi bolj specializirana predmeta – inštrukcije Diskretne strukture in Osnove nelinearnih elementov.

Gradiva za inštrukcije elektrotehnike vam priskrbimo mi

Za inštrukcije elektrotehnike uporabljamo svoja vnaprej pripravljena gradiva, na katerih temeljijo inštrukcije Diskretne strukture ter Osnove nelinearnih elementov ter drugi predmeti. Na gradivih so zbrane glavne formule, pojmi ter grafi, ki jih potrebujemo za delo, vseeno pa vas pred inštrukcijami prosimo, da s seboj prinesete tudi svoja lastna gradiva. Tako bomo skupaj lažje izpeljali uspešne inštrukcije elektrotehnike, saj se zahtevana snov razlikuje pri vsakem učitelju oz. profesorju.

Inštrukcije Diskretne strukture in Osnove nelinearnih elementov

Pri predmetih Osnove elektrotehnike 1 in 2 bomo obravnavali osnove elektromagnetnih polj in električnih vezij, ki jih nujno potrebujete, da boste uspešno nadaljevali svojo srednješolsko oziroma študijsko pot v višje letnike. Inštrukcije Diskretne strukture so namenjene utrjevanju osnovnih konceptov diskretnih struktur, torej pojmom logike, kombinatornega preštevanja, teorije množic ter teorije grafov. Predmet Osnove nelinearnih elementov pa se ukvarja s prikazovanjem zgradb ter delovanjem in lastnostmi polprevodniških elektronskih elementov.

Pošljite nam povpraševanje za inštrukcije elektrotehnike

Inštrukcije elektrotehnike - osnoveVeč informacij o naši ponudbi izveste na naši spletni strani www.instrukcije-ds.si pod zavihkom ‘inštrukcije elektrotehnike‘. Če vas naša ponudba zanima, nam pošljite povpraševanje ali pa nas pokličite na kontaktno številko, ki jo najdete na spletni strani. Za inštrukcije Diskretne strukture in Osnove nelinearnih elementov se z nami dogovorite pravočasno, da bomo snov lahko temeljito obdelali ter se izognili nepotrebnemu stresu ter hitenju čez snov.

Vabljeni na kvalitetne inštrukcije elektrotehnike v podjetje D&S Inštrukcije!