Inštrukcije matematike in fizike

Inštrukcije elektrotehnike

Inštrukcije elektrotehnike za razne elektrotehnične predmete

V podjetju D&S Inštrukcije ponujamo inštrukcije elektrotehničnih predmetov za srednje in visoke šole ter fakultete. Nudimo širok spekter predmetov, ki zajemajo potrebno znanje na različnih šolah / fakultetah. Temeljna predmeta, ki ju inštruiramo sta Osnove elektrotehnike 1 in Osnove elektrotehnike 2, poleg tega ponujamo inštrukcije bolj specifičnih predmetov kot sta Diskretne strukture in Osnove nelinearnih elementov.

Zakaj se odločiti za inštrukcije elektrotehničnih predmetov pri nas?

Ko samostojno učenje in pomoč sošolcev nikakor več ni učinkovito, je čas, da poiščete pomoč zunanjega inštruktorja in koristite inštrukcije elektrotehnike. Pomembno se je zavedati, da ‘poiskati pomoč’ pomeni, da znate poskrbeti zase, in ne, da sami ne zmorete! Inštruktorji v našem podjetju D&S Inštrukcije so strokovno odlično podkovani, zaradi manjšega časovnega pritiska kot ga imajo učitelji v šolah, pa se vam bodo lahko intenzivneje in učinkoviteje posvetili. Inštrukcije elektrotehnike so vam individualno prilagojene, glede na vaš način učenja, osebnost in predznanje, zato je iz vaše strani potrebno zgolj še nekaj truda in vztrajnosti, pa bo vaš cilj hitro dosežen.

Osnove elektrotehnike 1 in Osnove elektrotehnike 2

Inštrukcije elektrotehnike prilagajamo potrebam dijakov in študentov. Osnove elektrotehnike 1 in Osnove elektrotehnike 2 sta denimo obvezna predmeta v prvem letniku visokošolskega in univerzutetnega študija na Fakulteti za elektrotehniko, ki pa mnogim študentom delata preglavice. V tem primeru inštrukcije elektrotehnike prilagodimo stopnji znanja študenta ter znanje nadgrajujemo, dokler ni zadostno oziroma zadosti izboljšano. Ker se elektrotehnika zelo opira tudi na druga naravoslovna znanja, kot sta denimo matematika in fizika, študent po potrebi lahko obišče tudi inštrukcije matematike in fizike, ki ju prav tako ponujamo v naši ponudbi.

Inštrukcije elektrotehnike bogatijo večletne izkušnje inštruktorjev

Inštrukcije elektrotehnike - osnove elektrotehnikeInštrukcije elektrotehničnih predmetov kot sta Osnove elektrotehnike 1 in Osnove elektrotehnike 2 ter vse ostale predmete, ki jih poučujemo, opravljamo že vse od leta 2001, tako da imamo široko paleto različnih izkušenj in zbranih gradiv. Naši inštruktorji po večini že dobro vedo, kakšno znanje inštruiranec potrebuje, če prihaja iz določene izobraževalne institucije. Kadar pa niti inštruktor niti učenec te informacije nimata, se povežemo tudi z učitelji in tako izboljšamo kvaliteto inštrukcij elektrotehnike. Naš cilj je namreč ta, da inštrukcije elektrotehnike, predmetov Osnove elektrotehnike 1, Osnove elektrotehnike 2 ali drugih, potekajo v prijetnem vzdušju, ter prinašajo dobre dolgotrajne rezultate v izboljšanem znanju našega inštruiranca.

Več informacij lahko najdete na naši spletni strani www.instrukcije-ds.si pod zavihkom ‘Inštrukcije elektrotehnike‘ ali pa na naših številkah 041 749 561 in 01 505 56 52.

Vabljeni na inštrukcije elektrotehničnih predmetov v podjetje D&S Inštrukcije, kjer učenje postane zabava!