Inštrukcije matematike in fizike

Inštrukcije angleščine za maturo za srednjo šolo

Vam učenje jezikov predstavlja težavo? Pri podjetju D&S Inštrukcije vam pri tem radi priskočimo na pomoč. Inštrukcije angleščine za srednjo šolo in osnovno šolo izvajamo vse dni v tednu, tudi ob nedeljah in praznikih, saj vam želimo ponuditi res učinkovito storitev. Učenje angleščine je z nami kvalitetno in zanimivo, rezultati pa so ob obojestranskem trudu izredno visoki.

Inštrukcije angleščine za maturo za zagotovljen uspeh

Inštrukcije angleščine za srednjo šoloPoleg učenja angleščine za tekočo snov izvajamo tudi inštrukcije angleščine za maturo ter za nadgrajevanje snovi pri popravljalnih izpitih. Maturitetni izpiti so za vašo prihodnost ali prihodnost vaših otrok izrednega pomena, saj odločajo o tem, ali bo vam ali pa vašim otrokom omogočena pot na izbrano fakulteto. Če menite, da vaše samostojno učenje angleščine pred maturo ne bo dovolj učinkovito za zadosten rezultat, se obrnite na nas in pomagali vam bomo. S pomočjo izkušenih in strokovno dobro podkovanih inštruktorjev bodo inštrukcije angleščine za maturo, poleg vašega truda, morda odločilne za to, da boste na maturi dosegli uspeh, ki si ga želite.

Zakaj izbrati inštrukcije angleščine za srednjo šolo?

Inštrukcije angleščine za maturo izvajamo v posebnem sklopu, sicer pa v osnovi nudimo inštrukcije angleščine za osnovno šolo, inštrukcije angleščine za srednjo šolo in za fakulteto. Naši inštruktorji vas bodo dodobra pripravili na pisna in ustna preverjanja znanja angleškega jezika, ob zaključku inštrukcij pa boste bolje obvladali tako angleško slovnico kot ustno in pisno komuniciranje v angleškem jeziku. Inštrukcije angleščine za srednjo šolo nudimo v različnih težavnostnih ravneh, k nam pa ste vabljeni tako osnovnošolci kot srednješolci in študentje.

Učenje angleščine z individualno obravnavo

V našem podjetju se vseskozi držimo načela, da je inštruiranec na prvem mestu. Naše inštruirance obravnavamo individualno, torej se jim prilagajamo glede na njihov nivo znanja, način učenja ter osebne karakteristike. Pomembno nam je, da učenje angleščine ne rezultira zgolj v pozitivni oceni, pač pa v poglobljenem in razumljenem znanju, ki ostane prisotno tudi po izpitu. Zato snov predavamo na preprost in zanimiv način ter tako, da jo učenec zlahka razume.

Vabljeni k nam na inštrukcije angleščine. Na voljo pa so vam tudi preostale strokovne inštrukcije jezikov – slovenščine, nemščine in francoščine – iz naše bogate ponudbe storitev!