Inštrukcije matematike in fizike

Inštrukcije angleščine za maturo in drugih jezikov – cene

Inštrukcije jezikov – inštrukcije angleščine za maturo

Ste nadarjeni za učenje jezikov? V tem primeru ste srečnež. Kaj pa če niste? Če vam jeziki niso najbolj pri srcu, ste do njih verjetno razvili odpor – a ni nujno da ostane tako. Da bi vzljubili jezike, morda potrebujete samo primeren pristop učenja, prilagojen vam osebno. V veliko pomoč so vam lahko inštrukcije angleščine za maturo ali za popravljanje ocen v času šolskega leta, ki jih ponujamo v podjetju D&S Inštrukcije.

Inštrukcije jezikov in vseh drugih predmetov po ugodni ceni

Nudimo vam inštrukcije pisane palete jezikov, med njimi slovenščine, angleščine, nemščine ter francoščine. Da bi znanje angleščine dvignili na zadostno raven ali pa ga nadgradili za poseganje po višjih rezultatih, vam nudimo inštrukcije angleščine. Cene so ugodne, tako so naše učne ure dostopne skoraj vsakomur. Ker imamo strokovno zelo dobro podkovan kader inštruktorjev, hitro in učinkovito doseganje dobrih rezultatov ne bo problem. Je pa za dober rezultat nujen obojestranski trud, ki ga pričakujemo tudi od naših inštruirancev.

Inštrukcije angleščine za maturo, popravljalne izpite in še več

Inštrukcije angleščine za maturoInštrukcije jezikov nudimo osnovnošolcem, dijakom, gimnazijcem in študentom za vse ravni znanja. K nam ste vabljeni vsi, ki se želite bolje pripraviti na maturo ali pa želite izboljšati znanje za popravni izpit ali za preverjanje znanja med šolskim letom. Prijazno vabljeni tudi tisti, ki vam jeziki sicer ne delajo prevelikih težav, ampak bi želeli znanje osvežiti ali nadgraditi z boljšo spretnostjo pisnega in govornega izražanja. Prosimo vas, da se na inštrukcije angleščine za maturo ali za druge izpite prijavite pravočasno, saj boste tako olajšali delo sebi, in tudi nam.

Inštrukcije angleščine potekajo v naših prostorih vsak dan

Inštrukcije jezikov vam nudimo vsak dan, tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih. Naši inštruktorji vas bodo dobro pripravili na vsa preverjanja znanja, tako pisna kot ustna. S pomočjo širokega nabora učnih nalog, izpitov in drugega gradiva, ki ga naše podjetje zbira že dolga leta delovanja, boste zlahka osvojili še tako zapleteno snov. Odločite se za naše strokovno in kakovosto izvedene inštrukcije angleščine. Cene so še nižje, če se odločite za večje število ur, s čimer koristitite naše popuste.

Odločite se za inštrukcije angleščine – cene so ugodne

Če se boste odločili za inštrukcije angleščine za maturo ali za kakšno drugo priložnost, nam pošljite povpraševanje na naši spletni strani www.instrukcije-ds.si. Več informacij glede naše ponudbe najdete pod zavihkom ‘inštrukcije angleščine‘. Cene za vse naše storitve pa pod zavihkom ‘cenik’. Vabljeni k nam na inštrukcije jezikov in k osvajanju drugih znanj, potrebnih za zadostno ali višje znanje na izpitih v vseh izobraževalnih institucijah.