Inštrukcije matematike in fizike

Inštrukcije fizike – Ljubljana

instrukcije fizike v ljubljaniInštrukcije fizike za vse ravni (od osnovne šole pa do inštrukcij fizike za fakultete) so odlična rešitev za vse, ki se znajdete v zagati zaradi šolske snovi pri predmetu fizika ali bolj specifično usmerjenih fizikalnih predmetih na fakulteti. Inštrukcije fizike vodijo zelo izkušeni inštruktorji, ki so pedagoško usposobljeni, poleg tega pa zelo dobro poznajo učne programe in pričakovanja profesorjev. Vse naše inštrukcije se koncentrirajo na posameznika, saj menimo, da se le pri individualnih inštrukcijah fizike lahko v zadostni meri posvetimo učnemu stilu in potrebam posameznika. Inštrukcije fizike lahko zakupite v paketu ur in na ta način privarčujete pri plačilu. O ugodnost naših cen se lahko prepričate na naši spletni strani pod zavihkom »cenik«. Posamezna ura inštrukcij fizike traja 45 minut.

Inštrukcije fizike v Ljubljani so idealna priložnost, da osnovnošolci, dijaki in študenti pridejo ponovno na zeleno vejo s snovjo in zapolnijo vrzeli v znanju. Inštrukcije fizike lahko služijo kot priprava na popravni izpit, ustno in pisno preverjanje znanja, maturo ali zgolj kot temeljito ponavljanje znanja. Inštrukcije fizike v Ljubljani so dostopne velikemu številu učencev, dijakov in študentov, saj Ljubljana velja za izobraževalno središče Slovenije. Na inštrukcije fizike pa prihajajo k nam tudi znanja željni učenci iz okolice.

Prilagojene naloge iz fizike

Na inštrukcijah fizike (Ljubljana) uporabljamo vaje iz šolskih učbenikov, pa tudi naloge iz fizike, ki smo jih sestavili sami. Da bodo inštrukcije fizike kar se da efektivne, je priporočljivo, da inštruiranec samostojno rešuje naloge iz fizike tudi doma. Vse naloge iz fizike, ki jih nudimo, so prilagojene učni snovi in se težavnostno stopnjujejo. Poleg nalog iz fizike inštruirancem na inštrukcijah fizike (Ljubljana) nudimo tudi obrazce s pomembnimi formulami in izreki. Vljudno vabimo k obisku inštrukcij fizike, ki bodo vam ali vašemu otroku pomagale na poti do razumevanja in obvladanja fizikalne snovi s pomočjo enostavne in razumljive razlage.